INSOLVENTA-MASA CREDALA

CU CEI MAI MULTI ADMINISTRATORI JUDICIARI / LICHIDATORI IN TOATA TARA, ITI ASIGURAM CELE MAI BUNE ONORARII SI SERVICII DE INSCRIERE LA MASA CREDALA SI DESCHIDERE PROCEDURA INSOLVENTA!

Insolvența este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizează prin insuficiența fondurilor bănești disponibile pentru plata datoriilor certe, lichide și exigibile. Debitorul aflat în stare de insolvență este obligat să adreseze Tribunalului o cerere de deschidere a procedurii prevăzută de legea 85/2014 în termen de maximum 30 de zile de la apariția stării de insolvență.

Înainte de depunerea cererii de deschidere a procedurii insolvenţei debitorul trebuie să efectueze o analiză a principalilor indicatori economic-financiari din evidenţele contabile, să evalueze situaţia şi să decidă dacă va opta pentru variantă falimentului sau a reorganizării judiciare. Desigur în această etapă opinia un practician specialist în insolvenţă poate ajuta debitorul în luarea unei decizii. Această analiză este deosebit de importantă pentru că, din experienţa acumulată, putem trage concluzia că de cele mai multe ori debitorii fac această analiză când déjà este prea târziu, consecinţele fiind drastice cu privire la posibilitatea de reorganizare a activităţii.

Reorganizarea judiciară este procedura care se aplică debitorului în insolvenţă persoană juridică în vederea achitării datoriilor acestuia, conform programului de plată a creanţelor, pe baza întocmirii, aprobării, confirmării şi respectării unui plan numit plan de reorganizare.
Procedura falimentului este procedura de insolvenţă care se aplică debitorului în vederea lichidării averii acestuia pentru acoperirea pasivului urmată de radierea acestuia din Registrul Comerţului.

RECUPERARI CREANTE
Departamentul Cale Amiabila: Incercam, prin tratare cu debitorul sa obtinem achitarea debitului in cel…
Afla mai multe
ASISTENTA JURIDICA
CU CEI MAI MULTI JURISTI SI AVOCATI IN TOATA TARA, ITI ASIGURAM CELE MAI…
Afla mai multe
CONCILIERE-MEDIERE
Concilierea este parte a procedurii noastre în recuperarea debitelor pe cale amiabilă. În cadrul…
Afla mai multe
INSOLVENTA-MASA CREDALA
CU CEI MAI MULTI ADMINISTRATORI JUDICIARI / LICHIDATORI IN TOATA TARA, ITI ASIGURAM CELE…
Afla mai multe
EXECUTARE SILITA
CU CEI MAI MULTI EXECUTORI JUDECATORESTI IN TOATA TARA, ITI ASIGURAM CELE MAI BUNE…
Afla mai multe
INFIINTARE SRL, PFA, SA
Infiintam firme, oferim gazduire sediul social, tinem contabilitatea firmelor. In cadrul acestui department va…
Afla mai multe